چگونه جزیی نگریم را درمان کنم؟

سلام.

مثلا در گذشته زمانی که من ۱۹ سالم بود از همسر ۲۳ ساله ام جدا شدم و بعد از یک ماه با دختری که ۱۶ سالش بود دوست شد و بعد ازدواج کرد. مادر دختر زمانی که به سراغ من آمد زمانی که از من پرسید چند ساله ام گفت وای دختر دسته گلم هنوز ۱۶ سالشه. و با لحن این خانم نسبت به سنم و سن دخترش حساس شدم. اکنون که ۲۳ ساله امه هنوز نمیتونم دختران ۱۶ ساله را تحمل کنم ازشون میترسم بخصوص اینکه بفهمم با کسی دوست شدن. به خودم میگم چه قدرت و دلبری دارن که میتونن دل ببرن ؟ و همینطور در موارد دیگه ای از زندگیم همینطورم و فکر میکنم بعد از طلاقم جزیی نگر شدم جوری که انقدر خودخوری میکنم تا سرگیجه میگیرم . بخاطر اسم و رسمی که در شهر داریم نمیتونم به مراکز مشاوره برم . در ضمن کتاب باربارادی آنجلیس را خواندم درباره رازهایی درباره مردان خیلی حالمو بد کرد. راه حل های خوبی رو میگه که با تمرین بدست میاد اما من خیلی ترسیدم. احساس کردم همش باید مراقب زبان و کردارم باشم و اگه اختلافی پیش بیاد در واقع جرقه اصلی رو من میزنم. بهتره سکوت کنم تا هیچی نشه و مرد زندگیم بد برداشت نکنه. احساس کردم رابطه های زناشویی چقدر سخت و پوچه فقط کافیه رفتارمون رو بد برداشت کنن دیگه فاتحه رابطه خونده است. الان رابطه پدر مادرمو میبینم با وجود خیلی از اشتباهاتشون در رابطه بازم زندگی خوبی دارن و مادرم میگه مدیون پدرمه چون نجیبه خانواده دوسته آبرو دوسته. بازم حرفهای باربارا دلمو میلرزونه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
خانم عزیز در زندگی قرار نیست کسی سکوت کند قراره مسائل را بدون ناراحتی حل کرد که مستلزم اینست که شما مهارت حل مسئله بلد باشید وبدونید موضوع باید از احساس شما تفکیک شه ویکی از مهارتهایی که باید بلد باشید قاطعیت است که کمتر دچار خودخوری شوید
پایدار باشید🌹🌹