دروغ گفتن همسرم در مورد سیگار کشیدن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 578 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر. شوهر من سیگار میکشه و به من دروغ میگه که نمیکشم من از سیگار متنفرم خیلی کمکش کردم که بذاره کنار خیلی باهاش حرف زدم اما نمیشه وقتی هم که سیگار ازش پیدا می کنم به دروغ میگه که می خواستم تو رو امتحان کنم که هنوز جیب های منو می گردی یا نه ، واضحه که دروغ میگه ، حتی گاهی اوقات قسم می خوره که نمی کشم ولی می دونم که اینطور نیست، بهش اعتماد دادم که حداقل میکشی بیا بهم بگو ولی نمیگه و دائم دروغ میگه دیگه ازش خسته شدم. با توجه به اینکه دو سال که ازدواج کردیم، جدیدا افسرده شده اما قبلا روابطمون خیلی خوب بود، من قبلا خیلی لباساشو می گشتم و بو می کردم اما الان نزدیک 6 ماهه به حال خودش گذاشتم ببینم بهتر میشه یا نه ایشان به جای سیگار پیپ می کشید و قلیون، البته جلوی من که خیالمو راحت کنه که سیگاری در کار نیست اما پنهانی می کشه، دروغ گویی بیشتر عذابم میده تا سیگار کشیدنش، چون قبلا هم توی داروخونه کار می کرد انواع قرص رو میذاشت داخل جیبش که من می بردم همه جا آزمایش می کردم که قرص خاصی نیست خلاصه اینکه واقعا خستم .

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

در رابطه با ترک سیگار همسرتون ایشون به تنهایی نمی تونن سیگار رو کنار بگذارند  و با حرفهای شما حتی اگه خیلی هم دوست داشته باشه نمی تونند این کارو بکنن در این رابطه از یک روانشناس دکترای سلامت کمک بگیرید ایشون کمک می کنند سیگارو کنار بگذارند

در رابطه با شما ،شما رفتارهای کنترل گرایانه دارید و مانند یک همسر عمل نمی کنید بلکه مانند والد همسرتون عمل می کنید که این می تونه به مرور زمان از احساس همسرتون نسبت به شما کم کنه و ایشون نسبت به شما سرد بشه

در مورد دروغ گویی فکر می کنم خود شما این شرایط رو برای همسرتون ایجاد می کنید ایشون از ترس و ناامنی به شما دروغ بگن و احساس کنند شما ایشون رو نمی پذیرید شخصیت همسرتون رو از رفتار ایشون که مصرف سیگار هست مجزا بدونید و رفتار رو مورد انتقاد قرار بدید احتمالا شما کلیت این فرد و شخصیت این فرد رو مورد انتقاد. قرار می دید. و این رابطه شما رو خراب می کنه

تجربه شما

منم این مشکل رو دارم اما به روش نمیارم بگید چه کنم