لکه بینی بعد از پریود

 من۶ ماهی هست که اقدام کردم ولی متوجه تغییرات هورمونی خفیف شدم که با یه دوره قرص برطرف شد و این ماه دکتر بعد پریود گفت اقدام کنم ولی الان بعد ۵ روز از اتمام پریود من لکه بینی دارم و خیلی نگرانم سونوگرافی تازه رفتم و مشکلی نداشتم تست پاپ اسمیر هم پارسال دادم سالم   بود ماه پیش هم معاینه شدم مشکلی نبود. بعد اتمام پریودمم اقدام و شروع کردم یعنی از قطع مصرف قرصه؟ آخه  اصلا شبیه پریود نیست فقط لکه بینی قهوه ای دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز اگر طول دوره پریود شما بیشتر از ۱۰ روز است  بهتر است تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید تا طول دوره پریود شما  نرمال شود موفق باشید.