شیرنخوردن و رفلاکس نوزاد

سلام خسته نباشید. من یک پسر شش ماهه دارم که از سه ماهگی به بعد فقط توو خواب شیر میخوره و شیر خوردن بیداریش در حد یک دقیقه است از اون موقع چون شیر نخورد مجبور به خوابوندنش بعد از شیردادن شدم شیرمادر میخوره واقعا وضعیت سختی هست علت چی هست؟ پسرم هفته ۳۴ با وزن ۱۹۰۰ به دنیا اومد و الان وزنش ۸۵۰۰ هست جدیدا کم میخوابه روزها و کم میخوره نگران وزنش هستم که افت نکنه  دکتر بردم گفت ریفلاکسه و آمپرازول داد تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
کودک شما وزن گیری خوبی داشته است. باید اصول شیردهی صحیح را اجرا کنید. در بیداری وضعیت های مختلف شیردهی را امتحان کنید. هنگامی که بیدار شده و بازی کرده و گرسنه است شیر بدهید. باتوجه به اینکه تغذیه کمکی نیز از پایان شش ماهگی شروع می شود می توانید در حین بیداری غذای کمکی بدهید و هنگام خواب شیردهی داشته باشید.