اعتیاد همسرم به دیدن فیلم های مستهجن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 424 بازدید 2 تبادل تجربه

همسرم همش سرش تو گوشیه مدام اینستاگرام و لایک کردن دخترا و دیدن فیلم های پ و ر ن این واقعا من عذاب میده جوری شده که مثل دوتا هم خونه ایم به چشم میبینم میرن داخل اتاق با گوشی خود ارضایی میکنه منم که اصلا وجود ندارم چندوقت پیش متوجه شدم تمام هارد پره از این فیلم ها روز به روز فاصله مون بیشتر میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
امکان وابستگی و گرایش اعتیاد گونه به فیلم های پورنو وجود دارد. با ایشان صحبت کنید در صورتی که قادر به کنترل رفتارشان نیستند حتما باید برای درمان اعتیاد به پورنوگرافی مراجعه نمایند

تجربه شما

درباره تاثیرات فیلم‌های  یا هرزه‌نگاری که به آن‌ فیلم بالای 18سال نیز می‌‌گویند، باورهای مختلف زیادی وجود دارد. با افزایش اطلاعات علمی و آموزش‌های روانشناسان، بیشتر مردم از مخرب بودن اثرات این فیلم‌ها آگاه هستند اما همچنان باورهای غلطی نیز وجود دارد. دو سوم مخاطبان این فیلم‌ها را در جهان مردان و یک سوم را زنان تشکیل می‌دهند. ممکن است شما نسبت به اثر دیدن فیلم‌های پورن بر روی رابطه جنسی با همسرتان و سلامت روان خود نگران باشید. آگاهی از تأثیرات مختلف تماشای فیلم‌های پورن بر مغز به شما کمک می‌کند تا از اعتیاد به آن‌ها جلوگیری کرده و بیشتر به سلات روان خود اهمیت بدهید. پیشنهاد می‌کنیم مقاله  را مطالعه کنید.

منبع:

پورنوگرافی چی هست کجا باید بره?