کنترل مسائل جنسی در نوجوانی

با سلام خواهرم یک پسر ۱۴ساله و یک دختر ۱۰ساله داره به تازگی متوجه شدیم که پسرش همه روابط زناشویی رو متوجه شده بطوری که برای خواهرش همه رو تعریف کرده و عید هم که دخترش با دختر من بود رفتار زشتی با دخترم داشت که من فهمیدم و باهاش برخورد کردم و به خواهرم گفتم و چون با بچه ها دوستم از دختر خواهرم خواستم دلیل کارشو بهم بگه که وقتی متوجه شدم برادرش از روابط زن و شوهری گفته و متاسفانه خواهر من خبر نداره که دختر و پسرش ماهواره نگاه میکنن در نبودش اون هم یاد گرفته و من نمیدونم این موضوع رو که پسر خواهرم داره بیراهه میره و باتوجه به اینکه دختر بچه زیاد اطرافشون هست و اینکه یکبار پسرش به پسر برادرم که خیلی باهم دوست هستند گفته میخواد همه اون کارایی که میدونه با یکی از دخترخاله ها انجام بده من میترسم خدایی نکرده کاری انجام بده و شرایط زندگی خواهرم خیلی متشنج هست و نمیدونم چیکار کنم به خواهرم بگم یا نگم چون خواهرم خبر نداره و بچه هاشو با هم تنها میزاره و میترسم اتفاق بدی بیفته میخوام بدونم به خواهرم بگم یا نه و اگه قراره بگم چطور بگم ؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
موضوعی که به آن اشاره کردید بسیار مهم میباشد
کنجکاوی در مورد روابط زناشویی وآگاهی از طریق ماهواره  در این سن میتواند مشکل ساز شود
با توجه به توضیحات شما توصیه میکنم در فضای دوستانه با خواهرتان صحبت کنید و موضوع را بدون انتقاد و سرزنش توضیح دهید
بهتر است یک روانشناس نوجوان در این‌مورد با خواهرزاده تان صحبت کند
به خواهرتان بگویید  در این سن طبیعی هست که نوجوانان به دنبال این موارد باشند ولی باید آگاهشان کرد که به بیراهه نروند از خواهرتان بخواهید که به هیچ وجه پسرش را در این مورد توبیخ و دعوا وسرزنش نکند باتوجه به فضای متشنجی که اشاره کردید در خانواده خواهرتان وجود دارد توصیه من به شما مشاوره با روانشناس کودک و نوجوان است