آی یو آی واحتمال بارداری

37 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من ۲۲ خرداد آی  یو آی کردم وروز ۴ تیر آزمایش  بارداری دادم و بتا ۱۶۰ بود آیا  من باردارم؟و دکتری نشون دادم گفتن مثبته ممکنه زود آزمایش  رودادم و بخاطر آمپول  hcg که روز ۲۰ خرداد زدم آزمایش  مثبت شده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر تاثیر آمپول hcg نیست با توجه به آزمایش خون انجام شده شما باردار هستید موفق باشید

تجربه شما

ببخشید الان به موعد پریودیم مونده بعد خیلی بدنم داغه مخصوصا شکم و کمرم حالت گرگرفتگی طبیعی هست ؟

@nazanin4334

دوست عزیز این علائمی را که ذکر کرده اید  به علت تغییرات هورمونی در دوران بارداری طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.

ممنون از لطف شما فقط گفتن ممکنه تخمک ها زیاد شده باشند آزمایش بتا بالا بوده وگرنه باردار نیستین