قرص های مکمل در بارداری

سلام و وقت بخیر

من در هفته 17 بارداری هستم و تمامی آزمایشها تا به حال نرمال بوده و کمبود آهن و سایر ویتامینها را هم ندارم خداروشکر.

الان دو هفته ای هست که به توصیه دکترم قرص مولتی پریناتال و قرص فیفول از هر کدام یک عدد هر روز میخورم.

با توجه به اینکه پریناتال خودش دارای آهن و فولیک اسید هم هست الان خیلی نگرانم که دوز آهن و فولیک اسیدم زیادی بالا برود و برای جنینم خطرناک باشد. آیا مصرف هر روز این دو قرص با همدیگر در بارداری مشکلی ندارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی نگرانم.

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

پریناتال نیچرمید معمولاً از لحاظ میزان آهن و اسید فولیک نیازهای مادر باردار نسبتا کامل است اما بسته به وضعیت آهن ، کم خونی و صد البته وضعیت تغذیه مادر نوع تجویز میتونه متفاوت باشه. بنابراین هر توصیه ای که پزشکتون بهتون داشته رو مدنظر قرار بدید.