گوشت اضافی در دهان

868 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خانم دکتر. مامانم دو سه روز متوجه یه گوشت اضافی تو دهنش شده. زیر لبشه دو سه موردن اما یکیش انگار پر آبه. دکتر عمومی گفت از لثه نیست و از لبه

چی میتونه باشه؟ نمیدونه دقیقا از کی به وجود اومده اما دو، سه روزه متوجه شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.باید حتما به متخصص بیماریهای دهان مراجعه کنن ممکنه ناشی از غدد بزاقی لب باشه یا بر اثر گاز گرفتن ایجاد شده باشه.بهرحال تا بیمار ویزیت نشه نمیشه تشخیص داد.

تجربه شما

خیلی ناراحت شدم چون توی بیمارستان کار میکنم و خیلی از سرطان میترسیدم