سلام خسته نباشيد من يه دختر ٩ ساله دارم تو گوشيم هيچ برنامه ای ندارم فقط گوگل دارم كه بتونم بيام نی نی سايت امروز كه خواستم بيام ديدم قبل از من رفته و زن برهنه سرچ كرده و عكس خانم ها رو ديده حالا نمیدونم چیكار كنم؟ اصلا به روش نياوردم ازتون راهنمايی ميخوام ممنون.

اطلاعات تکمیلی

سن ٣١ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

کنجکاوی در مورد اندام جنسی و یاحتی دید زدن  اندام دیگران در کودکان برایشان هیجان دارد و میخواهند بدانند اندام دیگران چه فرقی با اندام خودشان دارد

از آنجا که دخترتان عکس زن برهنه را سرچ کرده شاید میخواسته ببیند در بزرگسالی اندامش چه تغییراتی خواهد کرد

در رفتارش دقت کنید و ببینید آیا فقط کنجکاویش به این موضوع ختم شده ویا درمورد روابط جنسی هم کنجکاوی دارد و به دنیال عکس و ... هست

هرچقدر رابطه شما و دخترتان صمیمی باشد بهتر میتوانید دراین مورد صحبت کنید

میتوانید عکس های کارتونی ویا عکس هایی که جنبه آموزشی دارد و فرایند رشد از کودکی تا بزرگسالی باعکس نشان میدهد را به دخترتان نشان دهید و توضیحات لازم را بدهید به عنوان مثال دخترها وقتی بزرگ میشوند سینه هایشان هم رشد میکند تا در آینده بتوانند به فرزندانشان شیر دهند و ....

امااگر احساس میکنید کنجکاوی دخترتان مربوط به دید زدن و جذابیت های زنان برهنه است به او باید در مورد حریم خصوصی آموزش دهید

ایام به کام