درد و تاول پاشن پا

سلام.

من به خاطر پوشيدن كفشی كه اذيتم ميكرد پاشنه هر دو پام حالت تاول سفت شده درآورده و نميتونم پاشنه پامو زمين بگذارم انگشت های پام هم كبود شده برای بهتر شدنشون چیكار بايد بكنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

اگر بيشتر از يک ماه از اين قضيه ميگذرد و درد همچنان ادامه دارد می توان به شروع التهاب پوست كف پا و يا خار پاشنه مشكوک شد

اما اگر موقت است و به تازگی رخ داده و با گذر زمان در حال بهبود است می توان گفت كوفتگی در عضلات پا و پوست كف پا است

برای كم كردن التهاب پا را در كاسه محتوای آب و سركه قرار دهيد

و همچنين يک بطری پلاستيكی كوچک را پر آب كنيد و در فريزر بگذاريد تا يخ بزند و روزانه دو الی ٣ دقيقه زير پايتان بغلطانيد

كفش تنگ نپوشيد و حتما دمپايی با كفی نرم در منزل بپوشيد