درد پهلو و دنده

سلام. زمستان سال پیش من خانه تکانی میکردم و اثاث سنگین جابجا کردم از فردای اون روز احساس درد پهلو و دنده داشتم ابتدا فکر کردم دچار عفونت کلیه شدم اما این نبود و بعد هم با گرم کردن و پماد رفع گرفتگی عضلات درد برطرف شد ولی از اون زمان به بعد وقتی بد میشینم بد میخوابم فعالیتم زیاد میشه و زمان عادت ماهیانه‌ گاهی درد و حس میکنم آیا همون درد عضله ای - دنده ای یا مشکل دیگه ای هست ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

احتمالا مشكل عمقی تر و سخت تر در عضلات پهلو ايجاد شده كه با گرما و پماد های موضعی بهبود داشته ولی بهبودی كامل حاصل نشده

در درجه اول يک ورزش مناسب ميتواند اين ناهماهنگی عضلاتتان را رفع كند

برای اين منظور استخر انتخاب خوبيست

جوری كه فقط در آب با دمای ميانگين و معتدل راه برويد و يا سبک شنا كنيد

حركات كششی نيز توصيه ميشود

جلسات ابتدايی يوگا حركات آسان و كششی مناسبی دارند

كج نشستن يا پا روی هم انداختن به صورت ضربدری اصلا برای درد های كمر و پهلو ها خوب نيست