با سلام

جواب آزمایش غربالگری سه ماهه دومم رو گرفتم. واسه دکترم که بردم گفت خطر واسه سندروم داون رو نگاتیو زده اما توی نمودار لب مرزه. گفت اگه میخوای واسه احتیاط بیا تا آمینوسنتز  رو واست انجام بدم. الان هفده هفته و چهار روز هستم. همسرم میگه لازم نیست انجام بدی. میگه اگه ضروری بود که دکتر میگفت حتما باید بیای تا بررسی کنیم.

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهترین زمان انجام آمنیوسنتز تا قبل از هفته ۱۶ بارداری میباشد و مناسب ترین زمان بررسی غربالگری سندرم داون تا هفته ۱۳ بارداری است .اگر مشکلی در اولین غربالگری رویت شده است باید آمنیوسنتز انجام دهید.در غیر اینصورت با پزشکان متبحر دیگر مشورت کنید.روز خوش