ضربه به لگن در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 3143 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. آیا زمین خوردن با باسن در بارداری خطر داره؟ من هفته ۲۲ هستم و موقع نشستن محکم به زمین خوردم. خواهش میکنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزیز نگران نباشید این ضربات خفیف خیر مشکلی برای جنین شما به وجود نمی آورند اگر مشکلی به وجود آید به لکه بینی و یا خون ریزی می افتید جنین داخل دو لایه داخل کیسه آب محفوظ می باشد بنابراین استرس نداشته باشید موفق باشید

تجربه شما

سلام من باردار هفته 20 هستم  دیشب با باسن خوردم زمین تا صبح خوابم نبرد خیلی نگران بچه شدم همش چک میکنم که خونریزی نباشه میترسم به بچه آسیبی رسیده باشه  خیلی نگرانم