وسواس در کودک ۱۱ ساله

62 بازدید 1 تبادل تجربه

دختر من دچار وسواس شدید هست پدرش به هیچ عنوان راضی نمیشه ببرمش پیش مشاور نمیدونم چیکار کنم واقعا ازدست کاراش خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز

من شرایط شما رو درک می کنم , با شما همدردی می کنم.اما بدونید که هر مشکلی راهکار مخصوص به خودش رو داره.پس به هیچ وجه نگران نباشید.

اما در پاسخ به سوال شما لازمه که بگم اطلاعات شما برای پاسخ دهی کافی نیست.شما دلایل مخالفت همسرتون رو بیان نکردید.از طرفی در مورد روحیات دخترتون و شرایط خانوادگیتون هم کمی برای من توضیح بدید تا بتونم  بهتر راهنماییتون کنم.منتظر اطلاعات بعدی شما هستم.

تجربه شما

سلام.

دلیل مخالفت پدرش رو واقعا درک نمیکنم فقط هم میگن که تاثیر منفی رو بچه و ذهنش میذاره !! شرایط زندگیمونم متوسط هست در حدی که تا الان سعی کردم دخترم هرچی خواسته براش تهیه کنم. دختر دل نازک و لوسی هست اما بسیار مذهبی در نماز خوندنش هم خیلی وسواس داره از وضو گرفته تا بقیه.... داخل دستشویی زیاد می مونه و خودش رو زیاد میشوره جوری که تو دستشویی دوش میگیره!! حتی شلوارشو کامل درمیاره میذاره پشت در دستشویی و ازشکم به پایین رو کلا آب میگیره . ممنونم که منو درک میکنید من واقعا خستم از دستش قلبم درد میکنه همه میگن ناراحت نباش درست میشه ولی من واقعا کم آوردم دیگه ۱۱سالشه کی میخواد درست بشه😔