حساسيت فرزند روی كلمات خاص

سلام

پسرم ٧ سالشه

جديدا روی كلمات ازدواج

زن و شوهر

و كلمه خواستگاری حساس شده

حتی اون شب بهم گفت از اين كلمات حالم بد ميشه!؟

حتي اون روز ميگه به بابا نگو شوهرم! نگو ما زن و شوهريم! بگو خانم و آقا هستيم😑😑😑

علتش چيه!؟

چطور مشكلشو حل كنم؟!؟

پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.
بهتر هست که با فرزندتون صمیمانه صحبت کنید.این رفتار ممکنه کاملا بی علت باشه و ممکنه علت خاصی داشته باشه.من حدس میزنم که شاید یه نفر رابطه زناشویی را بهش گفته باشه.یا توسط یکی از دوستانش یا با سرچ اینترنتی متوجه رابطه جنسی شده باشه.ممکنه حتی نصف شب متوجه رابطه ی شما با پدرش شده باشه.حتی در شرایط وخیم تر ممکنه دچار آزار جنسی شده باشه.همه این احتمالات هست .البته نمیشه مستقیم این احتمالات را با کودک درمیان گذاشت.اگر بتونید رابطه ای صمیمانه با او ایجاد کنید که خودش با شما مطرح کنه خیلی بهتره.بهرحال نگران نباشید.سعی کنید گاهی در مورد مسائل جنسی خیلی ساده با او صحبت کنید.خوب به مثالهای من توجه کنید: مثلا در مورد تفاوتهای ظاهری و جسمی زن و مرد با او صحبت کنید.در مورد رشد جنین(نه نحوه ی تشکیل جنین،چون هنوز زوده) در رحم مادر براش صحبت کنید.در مورد محافظت جنسی و اینکه باید اندام جنسی را محافظت کنیم و اجازه ندهیم کسی لمس کنه و دست بزنه صحبت کنید.اینها باعث میشه بستری صمیمانه فراهم بشه که اون هم اگر سوالی ذهنش را درگیر کرده از شما بپرسه.بهش بگید که هرسوالی داشته باشه راحت میتونه بپرسه و شما صادقانه و علمی پاسخگو خواهید بود.درضمن مرتب بگویید که همسرتان را دوست دارید.در کنارش احساس خوشبختی میکنید.خوشحالید که با هم ازدواج کردید و خوشحالید که ثمره ی عشقتان وجود فرزندی چون او بوده.
اگر اضطرابش بیشتر شد،تظاهراتی مثل ترس،شب ادراری،بی انگیزگی،ترس از تنهایی،ناخن جویدن یا افت تحصیلی ، و یا در فکر فروفتن با ناراحتی در او مشاهده کردید،احتمالا مشکل جدی مثل تجاوز وجود داشته و نیاز هست از نزدیک با روانشناس کودک صحبت کنید.