حرکات اصلاحی برای زانوهای خمیده

سلام خسته نباشید. من از دو سالگی به صورت پای قورباغه ای نشستم و این طرز نشستن باعث شد هردو زانوی من به سمت داخل خمیده بشه و دردهای وحشتناکش هم از حدود 10 سال پیش شروع شد. متاسفانه خیلی دیر و چند روز پیش به متخصص ارتوپد مراجعه کردم. ایشون تاکید داشتن که خیلی دیر اومدی، ولی سه ماه برای اصلاح زانوهام به من فرصت دادن که با ورزش هایی که گفتن (راه رفتن به صورت چارلی چاپلین، پوشیدن کفش به صورت لنگه به لنگه) درستشون کنم و دوباره مراجعه کنم و اگه درست نشدن باید از قسمت بالای ران عمل بشم. دکتر اشاره کردن که زانوهای من به سمت داخل خم شده و جابجا شده به عبارتی، ولی متاسفانه نگفتن که الان پای من پرانتزی (Bow legs) هست یا ضربدری (Knee valgus). الان من توی سایت های مختلف تمرینات اصلاحی هردو مشکل رو میبینم ولی متاسفانه نمیدونم دقیقا کدوم یکی مشکل منه. زانوی های من خمیده هستن ولی مچ پای من از هم دور نیست (مثل پای ضربدری) و یه کوچولو هم حس میکنم حالت پرانتزی دارن (خیلی کم). متاسفانه من با دکتری که بهشون مراجعه کردم فاصله خیلی زیادی دارم و نمیتونم ازشون بپرسم. بسیار ممنون میشم  راهنمایی بفرمایید که من حرکات اصلاحی کدوم مشکل پا رو انجام بدم و اینکه دکترم گفتن ورزشهایی که گفتم هرچی بیشتر بهتر. میخواستم بدونم سقفی داره مثلا روزی دو ساعت تمرین کنم یا نه واقعا هرچی بیشتر بهتر هست؟ سپاسگزارم ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل بدون شغل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

با توجه به سن پايين اگر درد نخواهيد داشت و مشكلی نداريد هر چه بيشتر تمرينات را انجام دهيد بهتر است،،

برای تشخيص مشكل، اگر زمانی كه پاهايتان را جفت ميكنيد زانوها يا ران ها از هم فاصله دارند پای شما پرانتزی است و اگر زمانی كه پاها را جفت ميكنيد زانو ها به يكديگر می چسبند مشكل زانوی ضربدری است.