درمان سردرد در بارداری

74 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من خیلی سردرد دارم یعنی قبلا هم مواقعی که هوا گرم بود داشتم. الان هم 14 هفته باردارم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید استراحت بیشتری داشته باشید از استرس و اضطراب به دور باشید در مواقعی که هوا خیلی گرم است بیرون از منزل نباشید روزی یک عدد قرص اسید فولیک یک میلی گرمی مصرف کنید از هفته ۱۶ بارداری باید مکمل آهن و کلسیم نیز شروع به مصرف کنید موفق باشید.

تجربه شما

ممنون خانم دکتر عزیز. ببخشید دکترم بهم قرص سفکسیم دادن بخاطر عفونت ادراری. اما من شربت اون رو مصرف میکنم بخاطر زخم معده .آیا میتونه ضرری برای جنین داشته باشه؟