درمان انتقال عفونت قارچی به همسر

سلام. من چند وقته پیش عفونت قارچی گرفتم و با شوهرم نزدیکی انجام دادم حالا ده روزه همسرم نوک آلتش التهاب داره و میخاره میخواستم ببینم آیا درمان داره و ایشون باید به چه دکتری مراجعه کنه البته داخل آلتشم خارش داره ، ممنون میشم راهنمایم کنید. یه سوال دیگم اینه که آیا تبخال تناسلی درمان داره یا نه ؟ مرسی.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت مرد شغل کشاورز وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
تبخال تناسلی درمان قطعی ندارد و در موارد عود مکرر تبخال باید درمان سرکوب گرانه طولانی مدت با داروهای ضد ویروس انجام شود.
در مورد همسرتون برای درمان عفونت قارچی، باید به اورولوژیست مراجعه کنند.
میتوانند برای یک هفته از پماد کلوتریمازول ردزی دو نوبت استفاده کنند و در صورت عدم بهبود، جهت معاینه مراجعه به کلینیک کنند.