سلام.  تازه فهمیدم همسرم تریاک مصرف میکنه خونه مادرش . نمیدونم چطوری باید ادامه بدم ازتون میخوام راهنماییم کنین چیکار کنم که همسرم خودش تمایل به ترک پیدا کنه با توجه به اینکه اصلا با من در این باره حرف نمیزنه و من از طریق برادر شوهرم مطمئن شدم که مصرف کننده شده. خیلی سعی میکنم که پیشش باشم تا خونه مادرش نره برای مصرف ولی فایده ای نداره. شوهرم ۳۴ ساله هست و تازه مشغول کار دولتی شده و پنج ماهه در اقدام بارداری هستیم تا اینکه فهمیدم تریاک میکشه و زندگی برام جهنم شد و از بچه دار شدن منصرف شدم . من قصد جدایی ندارم .میخوام کمکش کنم ولی چجوری؟ تهدیدش کنم به جدایی؟ یا اینکه بگم تا ترک نکنه بچه دار نمیشیم چون بچه خیلی دوست داره .همه مشکل ما همینه. شوهرم مشکل دیگه ای نداره ولی این تریاک آرامش رو از ما گرفته. بخاطر این موضوع هزار تا دروغ میگه که فرار کنه بره خونه مادرش. دیگه هیچ حرفش رو باور نمیکنم. تورو خدا کمکم کنید یه راهکار بهم بدین بدونم چیکار کنم. دارم نسبت به زندگیم سرد میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

با سلام خدمت شما دوست عزیز
در اقدام اول به همسرتون بگید از قضیهء مصرفش مطلع شدید و این مسئله به شدت باعث ناراحتیتون شده در اقدام بعدی نه به عنوان تهدید و دستاویزی برای اجبار بلکه با کلامی منطقی به همسرتون بگید با توجه به روند مصرف کنندگی امکان باروری وجود نداره و اینکه برای بچه دار شدن باید اول یکسری موارد اولیه رعایت بشه بهش اطمینان بدید که کنارش هستید و کمکش میکنید و پیشنهاد بستری شدن در یک کمپ و مطرح کنید .
موفق و موید باشید