رفتارهای عجیب همسر

سلام خسته نباشيد

خواهرم بارداره و شوهرش در لحظه رفتارش يهو عوض ميشه و اذيتش ميكنه فحش ميده و تهديدش ميكنه امشب خواب بوده يهويی اومده دستاش رو چنگ زده و گفته فردا دهنت رو سرويس ميكنم مادر و پدرم اونجا بودن اينقدر ترسيده بود كه به من گفت ميترسم باهاش تنها باشم ما يه استان ديگه و اون يه استان ديگه است من خيلی نگرانشم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

متوجه ام كه اين شرايط شما را ناراحت كرده است . و كاملا شما را درک ميكنم . دوست عزيز بهتر است اول با خواهرتان در اين مورد صحبت كنيد و علت كارهای همسرش را بپرسيد. آيا مسئله ايی بين آنها پيش آمده ؟ واكنش خواهرتان به اين مسائل چگونه است ؟ آيا قبل بارداری هم روابطتشان اين گونه بوده ؟ و بعد با همسرش صحبت كنيد كه با شرايط بارداری خواهرتان اين وضعيت خطرناک است و بايد زودتر مسائل روشن شود.

                    شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷