درمان سردمزاجی شوهر

سلام.وقتتون بخیر.

من خانومی هستم ۲۵ ساله. با ظاهری نسبتا خوب. ۴ ساله ازدواج کردم. همسرم خیلی منو دوست داره. اکثر شب ها منو بغل میکنه تا صبح. بهم تاحدی معقول تعصب داره (اینکه ناراحت نباشم براش مهمه)

ظاهر همسرم بیرون از خونه واقعا جذابه. اما تو خونه نه خیلی چون لخت میگرده تو خونه و من اصلا خوشم نمیاد از این رفتارش.

من بی نهایت معاشقه کردن رو دوست دارم به خصوص بوسیدن رو.

ولی همسرم فقط بوسه معمولی رو دوست داره.

وقتی بیرون میرم و به خودم میرسم، مانتوی جلو باز میپوشم زیاد آرایش میکنم اصلا بهم نمیگه این چه وضعشه. اکثر لباسام رو با هم میخریم و نمیگه این چه لباسیه...

این رفتارش منو نگران میکنه. میگم شاید چون به چشمش جذاب نمیام فکر میکنه شاید مردهای بیرون هم بهم توجه نکن و به خاطر همین آزادم گذاشته.

رابطه ما واقعا خیلی کمه. قبلا هفته ای یکبار و جدیدا شاید ماهی دو یا یکبار شده.

که بیشتر بدون معاشقه انجام میشه و باید بگم بیشتر از یکساله که با همسرم به اوج نرسیدم.

خیلی غذاهای شیرین و گرم مصرف میکنه چون واقعا دوست داره.

ولی خوراکش اصلا طبع جنسیش رو گرم نکرده و نمیکنه.

خجالت میکشم اینو بگم ولی من مدتیه که تو خیالبافی هام با شوهری زندگی میکنم که خیلی از لحاظ جنسی گرمه و متاسفانه با همین خیالبافی ها به اوج لذت خودمو میرسونم.

چکار کنم راهنماییم کنید خیلی خیلی افسرده شدم.(اینو مطمئن هستم که همسرم هرگز راضی نمیشه با من بیاد بریم مشاوره)

خسته شدم از بس تو ذهنم این کارها رو کردم.چون بلافاصله بعد از استمنا کلی گریه میکنم....

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
حتما در وحله اول از ایشون بخواهید که آزمایش تعیین سطح هورمونهای جنسی بدهند.