ضعیف بودن حافظه

با سلام مدت  2، 3 سالی میشه که بشدت حافظه ام ضعیف شده، خیلی اذیت میشم، یک مطلبی رو می خونم تموم نشده ، یادم میره، یک حرفی رو بهم میزنن، تا بخوام برای یکی دیگه تعریف کنم یادم میره، خیلی و خیلی چیزهای دیگه، حتی با شوهرم که بعضی وقتها بحثمون میشه،با این که اون مقصره، فرداش یجوری باهاش میحرفم اصلا یادم نمیاد سر چی باهاش قهر بود، شوهرم میگه داری به خودت تلقین میکنی اما بخدا تلقین نیست، بخدا حافظه ام خیلی ضعیف شده، ترو خدا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام در سن شما مهم ترین علت در حافظه علت اضطرابی ومشغولیت فکری که منجر به عدم تمرکز  می شود است معمولا اگر اضطراب کم شود این وضعیت بهبود میابد ولی در موارد شدیدتر بهتر است پزشک شما را ارزیابی کند