عوارض و جایگزین سفیکسیم ۴۰۰

سلام، من ۴روز پیش عمل هیستروسکوپی انجام دادم، پزشکم واسم قرص سفیکسیم ۴۰۰ تجویز کردن که روزی یک عدد میل شود، اما من در این مدت دچار معده درد شدید شدم و واژنم هم ملتهب شده، خواستم بدونم که آیا این ها از عوارض سفیکسیم هست؟ و اگر بله راهکار چیست؟ قرص جایگزین وجود دارد؟ ۶عدد از قرص ها باقی مانده

درضمن قرص آ اس آ هم مصرف میکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام در اثر مصرف قرص و آسپرين ممكن است مربوط به معده باشد با غذا حتما مصرف كنيد و همين طور دارو آنتی اسيد برای معده مصرف كنيد اگر خوب نشد مراجعه نماييد