تشخیص عفونت رحم

سلام. برای اینکه بدونیم عفونت رحم داریم یا نه حتما باید تست پاپ اسمیر انجام بشه؟ آزمایشهای دیگه برای تشخیص عفونت نیست؟ و اینکه اگر کسی هفت ماه پیش تست پاپ اسمیر و آزمایشهای مربوط به بارداری رو انجام داده باشه آیا الان برای بارداری باز هم باید انجام بده؟ احتمال داره عفونت داشته باشه بعد هفت یا هشت ماه و باعث بارداری خارج از رحم بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تست پاپ اسمیر با توجه به شرایط سنی شما تا یکسال اعتبار دارد .آزمایشات به جز فاکتورهای ایمنی تقریبا یک ماه اعتبار دارد.درخواست آزمایشات با صلاحدید پزشک انجام میشود.اگر ترشحات طبیعی دارید نگران نباشید ولی اگر همراه با سوزش، خارش...است عفونت دارید و باید درمان بگیرید.اگر عفونت درمان نشود در روند بارداری میتواند اختلال ایجاد کند.روز خوش