دخالت خواهرشوهر

سلام خسته نباشین احساس میکنم که خواهرشوهرم تو زندگیم دخالت می‌کنه در این باره بارها با همسرم دعوام شده ولی اون میگه نه این طور نیست ولی اگه منو خواهرشوهرم یک جا نشسته باشیم و یک موضوع مطرح بشه از اون نظر می‌پرسه نه من. باید چیکار کنم شوهرم حرف من باشه نه اون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم.خیلی مختصر گفتی و نمی تونم کمک چندانی بکنم.اینکه خواهرشوهرت در زندگیت دخالت میکنه یا نه یک حقیقته که باید اول برات ثابت بشه.نمیشه بر اساس یک حس( که خواهر شوهر در زندگیم دخالت میکنه) با همسر دعوا کرد. نگفتی چند ساله ازدواج کردی.ولی رابطه خواهر و برادری رابطه ای چندین ساله و عمیق البته از نوعی متفاوت با رابطه همسری هست و قدرت اون رابطه منافاتی با رابطه گرم و عمیق زناشویی نداره و کاملا جوهره ی متفاوتی داره. بجای تمرکز بر رابطه ای که توانی در تغییرش نداری بر رابطه زوجیت تمرکز کن و با همسر فعالیتهای دونفره شاد و سرگرم کننده ای هماهنگ کن که بمرور عمق و کیفیت رابطه رو تقویت کنی و جایگاه واقعیت رو در زندگی با همسر پیدا کنی.بدیهیه هر چه مهربانتر منطقی تر و شادتر باشی دوست داشتنی تر و قویتر خواهی بود.