سلام

من ١ سال از عقد و ٧ ماه از عروسيم ميگذره و  با شوهرم خارج از كشور زندگی ميكنم. از اولين روزی كه بعد از عقد ايشون برای ديدن من ايران آمد و ما كنار هم بوديم دعواهای ما شروع شد و من همون موقع متوجه اخلاق تند و بی منطق ايشون شدم منتها خيلی زود عذرخواهی كرد اما الان بعد از ١ سال هنوز مكررا سر موضوعات مختلف دعوا داريم بخصوص روی روابط من با مادرم و خانواده ام در ايران حساس است و فكر ميكنه مرتب دارم تمام اتفاقات بينمون رو به اونها مخابره ميكنم در حالی كه من اينقدر شعور دارم كه از راه دور اونها رو نگران نكنم. بسيار كم تحمل هست و زبون تندی داره ولی وقتی حرفی رو ميزنه بلافاصله پشيمون ميشه و بعد از مدتی عذرخواهي ميكنه اما الان ديگه عذرخواهي كردنهاش برام بی معنا شده چون اگر آدم از كارش واقعا شرمنده باشه تكرارش نميكنه. سعی ميكنه با سفر و چيزهای ديگه خوشحالم كنه ولی حرفهای نيش داری كه بهم ميزنه به خصوص در مورد كم بودن جهيزيه ای كه آورده بودم يا حرفهايی كه در مورد دخالتهای مادرم (در حالی كه مادرم هيچ دخالتی در زندگی ما نداره)  بهم زده از ذهنم پاک نميشه و كم كم احساسم داره نسبت بهش منفی و منفی تر ميشه و از روزی ميترسم كه ديگه هيچ حسی بهش نداشته باشم و فقط مجبور باشم تحملش كنم. در ضمن خيلی دوست دارم بچه دار بشم ولی با اين اخلاق تند و بی تحمل همسرم نميدونم امكانش هست يا نه. لطفا بهم بگين با تجربه شما همچين دعواهايی طبيعی هست و بگذارم تا تموم شه و خودش پشيمون بشه و تحمل كنم يا بايد فكر اساسی بكنم؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

در رابطه با رفتار همسرتون ایشون برای اینکه ناراحتی خودشون رو نشون بدن گاهی بحث می کنند. و گاهی نیش و کنایه می زنند به هر حال هر دو برای شما ناراحت کننده است به هر حال تعارض بخشی از رابطه زوجین است و غیر قابل اجتناب. زوجینی که تعارض ندارند دچار طلاق عاطفی هستند. خوب به شما پیشنهاد می کنم به کمک یک زوج درمانگر مهارت مدیریت حل تعارض رو بدست آورید.  اعتماد و صمیمیت  رو در رابطه تون رشد دهید.

مانا باشید🌸🌸🌸