درد و سوزش در ران پا

سلام. من چند وقتی هست که در ران پام درد دارم. دردش جوریه که هی تیر میکشه خیلی دردناکه و مثل سوزشه و بعد آروم میشه. گاهی ران پای راستم گاهی هم پای چپ. ولی بیشتر پای راستم اینجوری میشه. لطفا راهنماییم کنید که موضوع جدیه و باید پیگیری کنم یا نه؟ و اینکه باید به چه متخصصی مراجعه کنم؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

چون گزارشتان از درد در هر دو پا است نظر به سمت كمر و درگيری هايی به جز خود ران ميرود.

درد در كدام قسمت ران است؟

درد تير كشنده است يا مبهم؟

احساس بی حسی يا گزگز و مورمور شدن هم داريد؟

چه مدت درگيری داريد؟

آيا سابقه كمردرد داريد؟

برای آسيب های كمر به متخصص مغز و اعصاب و يا متخصص ستون فقرات مراجعه كنيد.