سلام خسته نباشین. من هفته پیش زایمان کردم پسرم که به دنیا اومد گفتن طرف راست صورتش فلجه. رحم من سپتوم داشت و پسرم صورتش رو به اون تکیه داده بوده بخاطر همین دکتر گفت عصبش تشکیل نشده. گریه که میکنه چشم راستش باز می مونه و دهنش بیشتر به سمت چپ باز میشه . بدو تولد قدرت مک زدن نداشت بخاطر همین بستری شد. ولی تو دو روز تونست مک بزنه و مرخص شد. دکتر گفت احتمالا موقتیه . میخوام بدونم با توجه به شرایطش واقعا موقتیه؟ چیکارکنم من؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

احتمال موقتی بودنش زياده با توجه به اينكه رفلكس مكيدنش برگشته ممكنه به مرور زمان اون علايم ديگه هم برطرف بشه ولی توسط فوق تخصص مغزو اعصاب كودكان هم معاينه بشه .