سلام خسته نباشید. دخترم 16 ماهشه شبها با این که شکمش درد نداره و خونه کاملا آرامه و دمای محیط مناسب هست با هیچ روشی نمی‌خوابه.. الحمدالله مشکلی نداره چون تا زمانی که نخوایم بخوابونیمش بازی میکنه و تو خونه توی تاریکی راه میره... نه روی پا میخوابه نه با لالایی و نه با راه رفتن توی خونه... روز ها هم میخوابه ولی چند بار امتحان کردم اگه تو روز هم نخوابه بازم شب به سختی خوابش میبره.. و اگه تو طول روز نخوابونمش همش بهانه میگیره و کم حوصله است... ممنون میشم کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز شب قبل از خوابیدن تغذیه مناسب داشته باشد تا گرسنه نباشد. مواردی که اشاره کردید مثل دما و لباس مناسب رعایت شود. اینکه در طول روز بخوابد ایرادی ندارد ولی زمان و مدت آن مهم است که به خواب شب نزدیک نباشد و طولانی مدت نخوابد و بعد از خواب هم با بازی انرژی کودک تخلیه شود تا خسته شود و شب خواب بهتری داشته باشد.