عوارض قرص اورژانسی

443 بازدید 2 تبادل تجربه

من 5 خرداد پریود شدم و 13ام پریودم تموم شد چند روز بعدش 15 خرداد با نامزدم رابطه داشتیم (بدون دخول) با کاندوم ولی یه مقداری از مایع منی ایشون از بالای کاندوم ریخت روی پای من؛ مطمئن بودم مایه منی با واژنم برخورد نداشته برای اینکه استرسم کم بشه یه قرص اورژانسی خوردم و امروز بعد از یک هفته صبح لکه دیدم ولی الان نه شبیه خونریزی پریود نه مثل لکه بینی کم مثل ترشح عادی ولی خونی به نظرتون عوارض قرص هستش؟

این اولین بار نیست که قرص اورژانسی خوردم ولی این اتفاق اولین بار که برام افتاده

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز با توجه به عوارض مصرف قرص اورژانسی  نباید بی جهت و بدون مشورت با پزشک از این دارو استفاده کنید با توجه به شرح حال شما نیازی به استفاده از قرص اورژانسی نبوده است این لکه بینی شما به علت مصرف قرص اورژانسی است موفق باشید

تجربه شما

یک سوال دیگه این لکه ها و گاها لخته ها که رنگشونم قهوه ای شده خطرناک نیستن؟ نیاز به چکاپ نیست؟

@fng

خیر نگران نباشید  این لکه بینی ها خطرناک نیست و از عوارض مصرف قرص اورژانسی است باید صبر کنید تا کاملا پاک شوید موفق باشید.

این لکه بینی ها که طولانی هم شده خطرناک نیست؟