بارداری بعد از چهار ماه خونریزی پریود

سلام یه سوال داشتم حدود چهار ماه پیش در اسفند رابطه داشتم با نامزدم ده روز بعد از اون خونریزی داشتم اما چند روز تاخیر داشت ماه بعد هم باز با چند روز تاخیر پریود شدم در ضمن ۴ روز بعد از رابطه قرص اورژانسی خوردم ماه بعد تاریخم به موقع بود اما باز این ماه دو روز الان عقب افتاده زیر شکمم هم شدیدا ورم کرده میخواستم بدونم هنوز هم احتمال بارداری هست؟ من ماه دوم هم آزمایش دادم اما منفی بود قبلش هم از بی بی چک استفاده کردم اما الان دلم و کمرم درد میکنه همینطور پهلوهام و زیر دلم شدیدا ورم کرده. آیا احتمال بارداری هست هنوز؟ دلیل عقب افتادنش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما خیر احتمال بارداری وجود ندارد علت تاخیر در پریود شما ممکن است از عوارض مصرف قرص اورژانسی و یا استرس و اضطراب باشد موفق باشید