مصرف کلومیفن برای بارداری

سلام من پریودی هام نامنظمه و ماه پیش کلومیفن مصرف کردم و تخمدان هام و زیردلم دو هفته مونده بود به پریودیم درد میکرد و ترشح سفید بی بو داشتم و فکر کردم از بارداریه ولی پریود شدم و اینکه این دفعه خونریزی هم زیادتر شده و پر از لخته های سیاه هست و اینکه رحمم و زیردلم هنوز درد میکنه خواستم این ماه کلومیفن مصرف کنم برای بارداری شما بگید من مصرف کنم یا نه؟ آیا این علایم طبیعی هست یا نه؟ کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن بیست جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز من نمی توانم به این شکل اجازه مصرف دارو به شما بدهم باید تحت نظر پزشک معالج خود از دارو استفاده کنید خون ریزی شما  بله طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.