سلام . آی یو آی انجام دادم منتظر هستم بگن که جوابش چی هست.  بعدش عکس رنگی انجام دادم نوشته بود ممکنه لوله سمت چپت گرفته باشه که اگر آی یو آی جواب نده لاپراسکوپی کنم آیا میشود با وجود این لاپراسکوپی نکنم بعد آی یو آی یک سره برم سراغ آی وی اف . ۲۵ سالمه و ۳ ساله ازدواج کردم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ابتدا از جواب مطمئن شوید گاهی با توجه به جواب ممکن است این درمان چندین دوره تکرار شود.اگر موثر نبود درمان میکرو پیشنهاد میشود و عمل جراحی لزومی ندارد. روز خوش