درمان قارچ بدن

با سلام و خسته نباشید

۱۵ سالم بود متوجه لکه های کوچیک قهوه ایی رنگ روی گردن و کتف خودم شدم با مراجعه به دکتر تشخیص قارچ بدن بود که دوعدد کپسول و پماد موضعی بهم دادن بهبود پیدا کردم ولی چند سال بعد بخاطر اینکه فعالیت های ورزشیم زیاد بود مجددا این بیماری برگشت ولی نه به شدت قبلی پیش متخصص رفتم یه پماد دست ساز بهم دادم با شامپو که کاملا خوب شدم

الان چند روزی چندتا لکه روی پشتم دیدم خواستم بدونم میتونم با پماد و دارویی که شما معرفی میکنین درمان بشم یا حتما باید مراجعه کنم به پزشک؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. این نوع قارچ در فصول گرم سال و تعریق قابل برگشت است. شامپو و کرم های ضدقارچی را که مصرف می نمودید را به صورت دوره ای تکرار و مصرف کنید.