سلام. دوساله که زایمان کردم سزارینی بودم. از روزی که زایمان کردم ناف درد دارم دردم طوریه که انگاری دور نافم چنگ میزنن. گاهی وقتها تخمدان هام درد میکنه. و ترشح سفید و آبکی دارم. دو،سه بار هم لکه قهوه ای دیدم. گاهی وقتها حالت تهوع میگیرم. کمرم دردم که دیگه هیچی شدید دارم مخصوصا یکم سرپا وایمیستم. یا چیز یکم سنگین بلند میکنم. لطفا بهم راهکار بدید دوساله من این دل درد و ناف درد و دارم. کمرم دردم همیشگیه. با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل - وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از نظر عفونت زنان بررسی شوید .به یک ارتوپد مراجعه کنید اگر موارد فوق طبیعی بود از نظر فتخ چک شوید.بررسیهای فوق جهت ارائه درمان موثر لازم است.روز خوش