میل جنسی زیاد در زنان

سلام وقتتون بخیر. من حدودا دوسالی میشه که ازدواج کردم . چند ماهی میشه که بعد از رابطه جنسی حدود نیم ساعت بدون وقفه میل جنسیم کم نمیشه . همسرم خسته میشه و دخول رو انجام نمیده و مجبورم خودارضایی کنم . حتی اگر روزی دو سه بار هم رابطه جنسی داشته باشم باز هم احساس کمبود دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
این احساس شما ناشی از عدم ارگاسم در حین رابطه جنسی است. لطفا موارد زیر را انجام دهید
1- در رابطه جنسی خود تمرکز داشته باشید
2- پوزیشنی را در رابطه جنسی اتان اتخاذ کنید که شما بالا قرار بگیرید و بر روی همسرتان باشید
3- همزمان با دخول، با دست کليتوریس خودتان را لمس کنید
4- قبل از دخول حتما پیش نوازی های طولانی داشته باشید