سلام، من ده ماه پیش عمل فیبرم انجام دادم دکترم گفت نه ماه تا یکسال بعد میتونم باردار شم، ماه پیش باردار شدم، اما متاسفانه پریروز در هفت هفنگی جنین رو از دست دادم به اندازه ۷/۲mm امروز رفتم سونو دکتر گفت یه چیزی به اندازه 3/4 هنوز تو رحمت مونده، ولی امروز خونریزیم قطع شد، اولین بارداریم بود، سنم 24 و وزنم ۶۰. چند وقت دیگه میتونم برای بارداری اقدام کنم؟ حالم خیلی بده خیلی خوشحال بودم.

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ابتدا تکلیف بقایا را مشخص کنید یا باید دارو بگیرید یا با موثر نبودن درمان دارویی کورتاژ شوید و سپس بعد از گذشت ۶ ماه میتوانید مجدد برای بارداری اقدام کنید. روز خوش