سلام شنیدم آی یو دی دو نوع داره یکی هورمونی که حاوی پروژسترونه و یکی حاوی مس برای فرد مبتلا به سرطان وابسته به استروژن مثل سرطان پستان و تخمدان و رحم گذاشتن آی یو دی حاوی مس آیا ضرری داره؟ آخه شنیدم آی یو دی پروژسترونی که هورمونه برای این افراد مضره اما حاوی مس رو نشنیدم میشه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اطلاعاتتان علمی نیست.نوع آیودی بر اساس شرح حال فرد، سن، تمایلات بارداری و وضعیت اجتماعی و اقتصادی وی تعیین میشود با پزشکتان مشورت کنید تا با توجه به شرح حال شما در انتخاب نوع آن به شما کمک کنند.روز خوش