سلام من ديروز هفت هفته و يک روزم بود رفتم دكتر با سونو واژينال گفت همه چی نرماله و قلبشم ١٤٥ تا ضربان داشت اما از امروز صبح عليرغم استفاده از شياف پروژسترون شروع به لک بينی افتادم خيلی نگرانم قبلا هم دوبار سقط داشتم كمكم كنيد لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است استراحت بیشتری داشته باشید اگر لکه بینی شما ادامه دار بود  با توجه به شرح حال شما بهتر  است از نظر غلظت خون بررسی شوید تا اگر مشکل داشتید برای شما دارو تجویز شود  موفق باشید.