عفونت و سوزش ادرار

سلام. خسته نباشيد من ٣ الی ٤ روزه كه در بعضی از زمان های روز سوزش ادرار شديد ميگيرم كه با تكرر ادرار همراهه و يک مقدار هم بوی ادرارم عوض شده با مصرف آب كمی بهتر ميشه اما باز قطع نميشه اين علائمه عفونته؟ ببخشيد سوال ميكنم نزديكی باعث ميشه بيشتر بشه بيماريم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر درد پهلو،سوزش ادرار یا تکرر دارید باید آزمایش بدهید ممکن است عفونت باشد یا به دلیل تغییرات هورمونی اتفاق بیفتد.اگر موارد بهداشتی را خوب رعایت کنید و قبل و بعد از نزدیکی ادرار کنید داشتن رابطه مشکلی ندارد.روز خوش