خساست و بی توجهی همسر برای مستقل شدن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 110 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، من 25 سالمه لیسانس زبان انگلیسی و خانه دار، همسرم 23 سالشه و آرایشگر. نه ماهه خونه پدرم هستیم، یعنی از زمان عقد و سه ماهه ازدواج کردیم باز هم خونه پدرم! قول داده اواخر شهریور خونه رو جدا کنه، همسرم بارها پیش اومده که رفتیم شهر دیگه و ايشون به بهانه نداری هیچی برام نخريده، دفعه آخری که سر این قضیه دعوا کردیم و همه این خساست ها رو به روش آوردم گفت چند روز بعد عید فطر میریم فلان شهر و ظروف آشپزخونه برات میخرم و هرچه که نیازت باشه، تا دیشب گفت فردا میریم که برم برای مغازه  وسایل بخرم و اصلا به روی خودش نیاورد که چه قولی به من داده!!!! منم کل دیشب رو گریه میکردم تا صبح گفت آماده شو با هم بریم، گفتم وقتی نمیخوای چیزی بخری چرا بیام گفت پس تنها میرم و تنها رفت!!!!!! من یک ماه برای امروز انتظار کشیدم حتی لیست خرید آماده کردم واقعا ضدحال بدی خوردم، جالبه که خیلی بهم محبت لفظی میکنه اما اين موقع ها اینطوری رفتار میکنه، حتی به من میگه تو اصلا کاری به درآمد من نباید داشته باشی!!!! دارم به طلاق فکر میکنم چون احساس میکنم واقعا این خصوصیت اخلاقیش هست و مطمئن شدم چون متاسفانه پدرش هم بشدت خسیسه

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام

باید دقت کنیم بین خسیس بودن و حسابگر بودن تفاوت قائل شویم و از طرفی شرایط اقتصادی را نیز در نظر بگیریم.

امروز به دلیل شرایط اقتصادی ممکن است افراد به فکر آینده خود و خانواده بوده و سعی در پس انداز بیشتری داشته باشند. همینطور ممکن است به دلایلی از بازگو کردن میزان درآمد خود خجالت بکشند و یا ترس از دست دادن شما را داشته باشند.

اما به هر شکل هرکدام از این دلایل و یا دلایل دیگر که به آن آگاهی نداریم وجود داشته باشد مهم این است که شما خواسته ها و توقع های خود را روشن و شفاف بیان کنید.

در یک محیط و فضای صمیمی و به دور از استرس با او گفتگو کنید و مواردی که برای شما از اهمیت زیادی برخوردار است را بیان نمایید. همینطور برای درخواستهای اصلی خود زمان مشخص و وقت تعیین کنید. در بیان خواسته های خود مهربان اما جدی باشید و از خواسته های منطقی خود صرف نظر نکنید در ضمن حتما سعی کنید ویژگی ها و غرور مردانه او را نیز در نظر داشته باشید.

در مورد این مساله که موارد مالی برای شما پر رنگ است و در محدوده خواسته های خود باید فردی باشد که توانایی و یا خواست برآورده کردن آنها را داشته باشد نیز خیلی خوب فکر کنید.

اگر این مساله در نوع تربیت ایشان و از طریق یادگیری و الگوی یک پدر خسیس شکل گرفته باشد باید عرض کنم که در مورد تصمیم برای ادامه جدی تر فکر کنید به این دلیل که وجود این الگو در خانواده بسیار ریشه دار است و به راحتی از بین نخواهد رفت.

اگر با گفتگوی دو نفره نتوانستید مسائل را حل کنید قبل از تصمیم جدی حتما بصورت حضوری با یک مشاور مشورت کنید.

شاد و پیروز باشید.

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون