خوردن همزمان فیفول و مولتی پریناتال در بارداری

سلام روز بخیر

آیا خوردن همزمان مولتی پریناتال و فیفول از ماه 17 بارداری به بعد مشکلی ندارد؟ دکترم گفته فیفول را تا انتهای بارداری بخورم. و مولتی پریناتال را هم که هر روز میخورم. ولی الان متوجه شدم پریناتال هم مقداری آهن دارد آیا همزمان خوردن اینها مشکل ساز نمی شود؟

با توجه به اینکه من سابقه فقر آهن هم ندارم و محدوده آهن در رنج نرمال هست؟

آیا نیاز هست هر چند وقت یکبار آزمایش آهن بدهم؟

ممنوم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نگران نباشید اگر پزشک آنرا تجویز کرده است حتما بررسی کافی را انجام داده است پس با آرامش میل کنید.روز خوش