مشکل معده و وجود خون در مدفوع

سلام من مشکل معده دارم حس میکنم توی گلوم چیزی گیر کرده حالت تهوع دارم یبوست شدید و گاهی اوقات وقتی خم میشم معدم درد میکنه امروز توی مدفوعم یه چیزی شبیه خلط بوده اما خیلی زیاد که انگار صورتی بود یعنی خونی رنگ این چیه من میترسم

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام
ممکن است دچار زخمی در مسیر دستگاه گوارش باشید که بهتر است آندوسکوپی و کولونوسکوپی برای شما انجام شود. در رژیم غذایی از مصرف مواد تند و ادویه دار و مواد غذایی ترش و اسیدی پرهیز نمایید.