زخم معده

سلام . مادر من معده درد شدیدی داشت دیشب . بردیم بیمارستان و بعد از انجام عمل آندوسکوپی و نمونه برداری دکتر گفتن تا قبل از اینکه جواب پاتولوژی نیاد نمیتونیم به شما قطعی بگیم مشکل چیه ولی معده پر از زخم هست. ولی ما چون یادمون رفت از دکتر بپرسیم رژیم غذایی چی مصرف کنن خواستم از شما سوال کنم برای کسایی که اسید معدشون زیاده و زخم هست معدشون و وقتی عصبی میشن معده درد دارن،  رژیم غذایی چی باید مصرف کنن؟ ممنون میشم پاسخ بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 59 جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
بهتر است است ادویجات بخصوص ادویه های تند و هم چنین مواد غذایی اسیدی مانند لیموترش از برنامه غذایی حذف گردد. ضمنا هر آنچه که موجب تشدید درد می گردد را حذف نمایید.