درد در هفته 34 بارداری

با سلام . هفته 34 بارداری هستم و یک هفته است که دردهای مبهم زیرشکم دارم دردهای شدیدی که از شدتش داد و فریاد راه می اندازم و گریه میکنم . این دردها با فاصله نامنظم درحد 30 ثانیه یا بیشتر  میگیرد طوری که چند ساعت نیست ولی چند ساعت هر یک ساعت یا حتی نیم ساعت یا یک ربع یک ربع میگیرد و ول میکند. سونوگرافی کلیه برای کنترل سنگ کلیه انجام شد و سنگ نداشتم آزمایش و سونوی مجاری ادرار نیز عفونت نشان نداد. آمپول پرولوتون 500 تجویز شد استفاده کردم تاثیری نداشت در معاینه هم تا چند روز پیش دهانه رحم بسته بود اما مامای بیمارستان گفت روی دهانه رحم ترشح موکوسی هست به نظر شما این دردها کاذب است یا درد زایمان است ؟ من برای رهایی از درد ها چه کنم مسکن هم استفاده کردم تاثیر چندانی نداشت وضعیت بچه نیز بریچ است و با سر فشاری روی دهانه رحم ندارد ولی با پا خیلی ضربه میزند. پیشاپیش ممنون از راهنماییتان

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
باید سونوی بیوفیزیکال و ان اس تی انجام بدهید تا از وجود انقباضات مطمئن شویم .مسکن ساده میل کنید.اگر با مصرف مسکن بهتر نشدید و دردها شدیدتر شد یا نظم مشخصی پیدا کرد باید بررسی بیشتر در مراکز درمانی انجام شود. روز بخیر