واکنش در برابر رفتار بد کودک 16 ماهه

سلام.  پسرم 16 ماهه هست. دوتا سوال دارم

وقتی کار بدی میکنه چه واکنشی نشون بدم؟؟ مثلا میره سر کمد لباسها رو همه رو میریزه بیرون میره در یخچال رو باز میکنه و اونجا بازی میکنه مدام روی مبل ها میپره و ازشون میره بالا یه مدت بی توجهی کردم به این کارهاش ولی بی فایده بود دوم اینکه اصلا حرف نمیزنه نه مامان نه بابا هیچی فقط گاهی میگه عده به معنی بده یا توپ با اینکه خیلی باهاش حرف میزنم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام وقت بخير

يک هفته از مكانيزم بی توجهی استفاده كنيد

وقتی كار بدی كرد بدون توجه اونو به كار ديگه ای مشغول كنيد

اگر بهتر نشد بهش توضيح بديد كه هر دفعه اين كار انجام نده ستاره ميگيره بعد جايزه داره

ولی اگر تكرار كرد بايد تنبيه بشه با هر بار تكرار كار بد

يه چيز مورد علاقه اش چند ساعت ازش بگيريد

اگر فكر ميكنيد هنوز برای اين تنبيه ها زوده متوجه اين تنبيه ها نميشه برای سن ايشون بی توجهی بهترين روش است

جواب نداد همون لحظه عكس العمل نشون بديد اخم كنيد هر دفعه هم به يه نسبت اخم و عكس العمل نشون بديد يه بار كمتر يه بار بيشتر نباشه

به ديگران هم اجازه نديد نسبت به كار زشت كودک بخندن يا توجه كنن.