بداخلاقی و اختلاف همسر

سلام خسته نباشید. یک بار طلاق گرفتم و بعد از دوسال دوباره ازدواج کردم با یه آقایی مجرد و من متولد ۷۴ و ایشون ۷۵ و بدون هیچ اطلاعی فقط دوست بودیم باهم و بعدش دیدم خیلی اخلاقش بده و دست درازی میکنه و جای خودزنی داره و معافیت از سربازیش بخاطر مشکل اعصاب و روان اختلال شخصیتیه چندبار بحث داشتیم و میخواست کارمون به جدایی برسه اما هردفعه من رفتم سمتش و  خانوادم دورند و الانم دوماهه سرخونه زندگیمونیم و اون بارها ازدواج قبلیمو توی سرم زده و وقتی عصبی میشه هیچی نمیفهمه و بعضی وقتها آنقدر خوبه و باز دو روز بعدش الکی و بیهوده گیر میده، من نه میذاره برم سرکاری جایی نه حتی تنها توی خونه اگرم میخواد جایی بره منو میاره خونه مادرشوهرم منم اینجا تنها. شوهر من بیکاره خرجی رو پدرش میده من یه دونه دخترم هیچی توی زندگیم کم نداشتم اما الان یه دندونم درد میکنه انگار نه انگار که زن گرفته

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم ، براى راهنمايى شما نياز به اطلاعات بيشتر دارم ، با توجه به مطالب گفته شده همسر شما احتياج به راهنمايى و مشاوره با روان شناس يا روان پزشک دارند و بهترين توصيه ى من به شما اينه كه همسرتون را راضى كنيد كه تحت درمان قرار بگيرد البته مشاوره هم توصيه مى شه ، راهنمايى ها براى شما هم مفيد هستند.

راهنمايى من به شما اينه كه در شرايط فعلى سعى كنيد صبور باشيد و با متانت و روى خوش و بدون عصبانيت همسرتون را آرام كنيد و رفتارهايى كه منجر به گير دادن ايشون مى شه انجام نديدتا كم كم بتونيد اعتماد ش را جلب كنيد وكمكش كنيد بره سركار و شايد بتدريج به شما هم اجازه ى فعاليت بده

متاسفانه مورد شما را نمى شه تنها با مكاتبه مشورت داد و حل كرد، اگر همسرتون هم قبول نكردن خودتون تنها براى حل مشكلات به روان شناس مراجعه كنيد.  اميدوارم موفق شويد