یبوست کودک سه سال و نیمه

سلام دختر من سه سال و نیم سن داره

متاسفانه شقاق مقعد گرفت و با درمان شش ماهه با پودر پیدرولاکس برطرف شد

الان داروش قطع کردم سعی می‌کنم با اینکه بد غذای و اهل میوه نیست خوراکی های ملین بهش بدم

اما شکمش خوب تخلیه نمیشه گاهی یبوست میگیره و از دل درد دور ناف شکایت میکنه

اگر بخوام کمکی بهش دارو بدم هفته ای دو بار پیدرولاکس خوبه یا شربت منیزیوم یا شربت لاکتولوز؟ ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز تجویز دارو برعهده پزشک است.
مایعات بیشتر بنوشد. میوه و سبزیجات، روغن زیتون در برنامه غذایی کودک حتما قرار دهید.