جوش های شبیه تاول در بارداری

سلام هفته چهارده بارداری هستم امروز جوش های صورتی شبیه تاول روی شکم و بقیه بدنم زده که داره بیشتر میشه از چیه اینا برای بچه خطر نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به این شکل نمی توان نظر داد  باید معاینه شوید تا بتوانیم نظر قطعی را بدهیم باید به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شده  و  آزمایشات لازم جهت بررسی علت مشکل شما درخواست شود موفق باشید.